Ons team

 

Even voorstellen...

Maarten Hamel ('81), 
Ik ben Geboren en getogen in Bergen op Zoom en sinds mijn 16e werkzaam in de horeca. 
Vanaf afwasser heb ik mezelf opgewerkt tot Chef Kok. 
De passie voor koken zat er al vroeg in. 
Dus een eigen restaurant beginnen was altijd een droom! 
Naast de passie voor koken heb ik een passie voor product.  Ik kijk altijd  waar hetvandaan komt
'Dieren moeten een goed leven hebben gehad en met respect zijn geslacht'

Josephine Hamel ('89)
Ik heb een achtergrond als dierenarts assistente paraveterinair en ben ik de praktijk werkzaam geweest. Vanaf klein af aan heb ik een grote liefde voor dieren.
Toen Maarten en ik samen ons restaurant begonnen was het daarom ook niet gek dat we bewust omgaan met waar onze producten/vlees vandaan komt. 

'Onze passie's samengevoegd maakt waar we nu staan'

In ons Restaurant 't Geheim van Bergen serveren we gerechten met producten met de focus 
op beter leven.  Ook vis met een keurmerk van bewuste kweek of wildvangst.

Met de aankoop van onze boerderij in Steenbergen maakten we het plaatje compleet en 
fokken we onze eigen Berkshire's .
Natuurlijk voor het restaurant maar nu óók om lekker te kopen voor thuis in onze boerderij winkel! 

Woensdag en zaterdag open van 10.00 tot 14.00 uur